<<<Titulinis           
   Užsakymų telefonai: 841 524926, 8656 43363   El.paštas: jonis.smukle@splius.lt   Adresas: Aušros al.31A, Šiauliai       
Muzikiniai vakarai Apie smuklę Didysis valgiaraštis Naujienos Renginių fotogalerija Interjeras Kontaktai, kaip mus rasti
 
Valgiaraštis turistams
 
Alergenų sąrašas
Viskas prie alaus

Salotos
Šalti užkandžiai
Sriubos
Bulviniai patiekalai
Miltiniai patiekalai
Žuvies patiekalai
Kiaulienos patiekalai
Jautienos patiekalai
Vištienos patiekalai
Troškiniai
Vegetariški
Žemaitiški valgiai
Desertas
Gėrimai
Alus, sidras
Vynas, šampanas
Stiprūs gėrimai
 

ALERGENŲ SĄRAŠAS IR JŲ ŽYMĖJIMAS

Dėl alergenų patiekaluose klausti aptarnaujančio personalo.
Rūpindamiesi jūsų sveikata, pateikiame Alergijas arba netoleravimą sukeliančių medžiagų ir jų produktų sąrašą, jų žymėjimą patiekaluose:
 
1 – Glitimo turintys javai  ir jų produktai ( kviečiai, rugiai,miežiai, avižos, spelta, kamutas arba jų sukryžmintos atmainos).
Išskyrus: kviečių pagrindu pagamintus gliukozės sirupus, turinčius dekstrozės; kviečių pagrindu pagamintus maltodekstrinus; miežių pagrindu pagamintus gliukozės sirupus; javus, naudojamus alkoholio distiliatų, įskaitant žemės ūkio kilmės etilo alkoholį, gamybai.
 
2 – Garstyčios ir jų produktai.
 
3 – Kiaušiniai ir jų produktai.
 
4 – Žuvys ir jų produktai, išskyrus: žuvies želatiną, naudojamą kaip vitaminų ar karotinoidų pagalbinę medžiagą; žuvies želatiną ar žuvų klijus, naudojamus alaus ir vyno skaidrinimui.
5 – Žemės riešutai ir jų produktai.
 
6 – Sojų pupelės ir jų produktai, rafinuotą sojų pupelių aliejų ir riebalus; natūralių tokoferolių mišinius (E306), natūralų d-alfa tokoferolacetatą, natūralų sojų pupelių d-alfa tokoferolio sukcinatą; iš sojos pupelių aliejaus gautus fitosterolio esterius; augalinių stanolių esterius, pagamintus iš sojų pupelių aliejaus sterolių.
 
7 – Pienas ir jo produktai ( įskaitant laktozę), išskyrus : išrūgas, naudojamas alkoholio distiliatų, įskaitant žemės ūkio kilmės etilo alkoholį, gamybai; laktitolį.
 
8 – Riešutai ir jų produktai, t.y. migdolai, lazdyno, graikiniai riešutai, anakardžiai, pekaninės karijos, brazilinės bertoletijo, pistacijos, makadamijos ar Kvinslendo riešutai. Išskyrus: riešutus, naudojamus alkoholio distiliatų, įskaitant ūkio kilmės etilo alkoholį, gamybai.
 
9 – Salierai ir jų produktai.
10 – Sezamo sėklos ir jų produktai.
 
11 – Sieros dioksidas ir sulfitai, kurių koncentracija didesnė kaip 10mg/kg arba 10mg/l, visame SO2  skaičiuojami paruoštiems vartoti produktams arba produktams, atgamintiems pagal gamintojų nurodymus
 
12 – Lubinai ir jų produktai.
13 – Vėžiagyviai ir jų produktai.
 
14 – Moliuskai ir jų produktai.

Juonė pastuogės itališkos picos

Tarnautojų pietūs

Maistas į namus

Šventiniai patiekalai

Vaikiškas meniu

Dovanų kuponas